Qui som?

Solucions Informàtiques Catalunya S.L. és una empresa de serveis informàtics especialitzada en la consultoria, implantació i manteniment de solucions informàtiques per a pimes i escoles. Al llarg de més de 30 anys al mercat, Solucions Informàtiques Catalunya S.L. ha consolidat el seu lideratge en solucions de maquinari, programari, comunicacions, principalment en l’entorn de Microsoft.

Solucions Informàtiques Catalunya S.L. és una empresa  dinàmica, formada per professionals amb una gran experiència en el sector de les grans empreses, que neix amb una senzilla idea: ‘oferir a les petites i mitjanes empreses els serveis de les grans’.

Avui dia, la gran diferència entre les empreses petites i les grans és que aquestes últimes disposen de departaments especialitzats per assessorar i mantenir les eines que els seus treballadors fan servir. D’aquesta manera, l’empresa pot dedicar única i exclusivament al seu negoci. En aquest precís moment entra en joc Solucions Informàtiques Catalunya S.L., mitjançant solucions personalitzades: ens comprometem a ser el seu departament d’informàtica, oferint-li els serveis de què disposa una gran empresa, al preu que necessita una petita o mitjana.

Solucions Informàtiques Catalunya S.L. integra un equip humà de persones, altament qualificades i certificades pels principals fabricants del mercat, dividides en quatre àrees: Administrativa / Financera, Assessorament Comercial, Software i Programació, Sistemes i Comunicacions.

El nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients, a través d’un compromís de servei professional, de qualitat, i amb un alt valor afegit. Per a això, treballem al costat dels nostres clients com un soci tecnològic, detectant, analitzant, donant cobertura a les necessitats informàtiques de les empreses i mantenint-les actualitzades al llarg del temps.

Amb Solucions Informàtiques Catalunya S.L., la seva empresa desenvoluparà un avantatge competitiu en les noves formes de fer negocis. Oferim a les petites i mitjanes empreses els serveis de les grans.

Els valors
Assessorament: Fem un estudi de les necessitats reals de l’empresa.
Facilitat: Apliquem la tecnologia per proporcionar agilitat i facilitat.
Competitivitat: Oferim solucions que redueixen les despeses i augmenten l’eficàcia.
Qualitat: Proveïm els equips dels fabricants que ofereixin millor disseny i qualitat.
Servei: Realitzem la instal·lació I el servei després de la venda amb la màxima excel·lència.
Aquesta pàgina utilitza cookies. Per accedir a la informació detallada de les nostres cookies, visita el següent enllaç:    Mes informació
Privacidad