Solucions per a educació

L’educació és un dels sectors més importants en el desenvolupament i futur del país, per la qual cosa, ha d’estar en constant evolució, adaptant-se als canvis en el perfil de l’alumnat i professors així com als tecnològics.

Estem especialitzats en el sector de l’educació, amb tot l’àmbit de sistemes audiovisuals i d’informàtica. Cobrim la totalitat de les solucions i serveis relacionats amb els centres educatius.

Aules digitals

És l’eina perfecta per a poder accedir d’una manera àgil, ràpida i visual a tota la tecnologia aplicada a entorns educatius.

Pantalles interactives de 65″, 75″, 86″ i 98″
Projectors amb pissarres interactives
Vigilància dels dispositius dins de l'aula

Lenovo Lanschool o IMTLazarus per tots els dispositius Windows o Mac

Blocksi per a chromebooks.

Wifi de qualitat a totes les aules

Professors i alumnes no es tornaran a queixar de que va tot lent o que es talla la connexió.

Amb les antenes wifi de la marca Unifi, gestionades amb controladora local dins del centre, dona unes opcions de configuració idònies per als centres, amb limitació d’amplada de banda per cada usuari, gestió del dispositius connectats, etc.

Creem una Internet segura
Oferim una connexió a internet que cobreix totes les necessitats del vostre centre:
 Protecció contra Malware
 Filtre de continguts
 Geobloqueig
 Protecció del motor de cerca
Balanceig de càrrega

Si tens la possibilitat de tenir 2 o més fibres contractades i les vols utilitzar totes a la vegada tenint només una porta d’enllaç, oferim la possibilitat de gestionar-les totes en un mateix router.

Aquest sistema et permet donar connexió a internet sense interrupcions, si una de les fibres deixa de funcionar.

A més, aporta una amplada de banda extra, cosa que permet que una sola xarxa no se saturi amb moltes peticions, compartint les peticions de connexió entre les 2 o més fibres.

Aquesta pàgina utilitza cookies. Per accedir a la informació detallada de les nostres cookies, visita el següent enllaç:    Mes informació
Privacidad